Poruka Anđela, anđeoske poruke

anđeoske porukeAnđeli su nebeska bića, koja dolaze u fizički svijet, šireći osjećaj topline i sreće u svom okruženju. Uglavnom se pojavljuju u čistom prostoru, gdje kruže dobre vibracije i gdje je energija čista.

Svaki dolazak Anđela predstavlja jedinstvene poruke. U čemu se one sastoje i kako ćemo ih protumačiti, zavisi dosta i od nas samih i želje da komuniciramo sa njima.

Poruke Anđela se mogu tumačiti na više načina

Poruke Anđela mogu biti različite i svako ih osjeća na drugačiji način. Nekada se znaju pojaviti kroz zvučnu percepciju, nekada kroz duhovnu, a nekada i na neke sasvim druge načine. Poruke Anđela u snu su također veoma bitne i treba obratiti pažnju kada ih sanjamo što su nam željeli poručiti. Simbolično značenja sna o Anđelima predstavlja dobre i važne vijesti. Ali i moment da trebamo raditi na svojoj duhovnosti. Prisustvo Anđela nam govori da smo pod zaštitom duhovne energije. Poruke Anđela se mogu tumačiti na više načina, ali svako za sebe, pomoću svoje vizualizacije i duhovne percepcije, može pročitati poruku. Postoji jako puno Anđela i svaki Anđeo ima svoju ulogu, svoju percepciju i svoje područje djelovanja.

Poruke Andjela su više dostupne osobama s puno ljubavi, topline, vjerovanja u Božansko, milosrdnim osobama, nego osobama s hladnim i zatvorenim stavovima. Poruke Anđela se mogu čitati i kroz percepcijiu Anđeoskih karata, koje su moćni prenosioci Božanskih poruka. Sami možemo birati način kako se povezati s divnim Anđelima i njihovim porukama. Oni svojim dolaskom znaju ukazati da trebamo nešto mijenjati ili da se trebamo čuvati. Svaki čovjek ima svog Anđela čuvara, koji ga čuva od časa rođenja do kraja fizičkog života. Ako želimo naučiti čitati poruke Anđela, potrebno je da ih volimo i da im pokažemo zahvalnost za sve ono dobro što čine za nas.